Babylon's Fall: Πρώτο πλήρες trailer για το MMO της Square Enix

Ακόμη ένα παιχνίδι που είχαμε ξεχάσει την ύπαρξη του έκανε την εμφάνιση του στην E3 2021. Ο λόγος για το Babylon’s Fall της Square Enix, για το οποίο είχαμε δει πριν από δύο χρόνια ένα teaser και τώρα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το πρώτο πλήρες trailer.

Η ανάπτυξη του Babylon’s Fall γίνεται σε συνεργασία με την PlatinumGames (NieR: Automata) και ο στόχος των δημιουργών είναι να προσφέρουν μια “ατέρμονη” εμπειρία hack ’n’ slash στους gamers, αλλά με πληθώρα επιλογών που αφορούν συνδυασμούς όπλων και πανοπλιών, όπως και στυλ μάχης. Οι gamers μπορούν να περιηγούνται μόνοι τους ή να σχηματίζουν ομάδες έως 4 ατόμων σε co-op multiplayer mode.

babylons-fall-1.jpg

Όπως αντιλαμβάνεστε, το Babylon’s Fall είναι ένα παιχνίδι - υπηρεσία τύπου Destiny 2 και ανά τακτά διαστήματα θα γίνονται προσθήκες νέων modes, αντικειμένων και εξοπλισμού. Σίγουρα θα δούμε και κάποιο Battle Pass για πρόσβαση σε αποκλειστικά modes, διακοσμητικά και όπλα, ενώ ήδη έχει στηθεί η ιστοσελίδα για την “κοινότητα” των gamers που θα μπορούν να συζητούν και να ανταλλάσσουν εξοπλισμό.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του Babylon’s Fall, ωστόσο, σύντομα θα ξεκινήσει η πρώτη κλειστή beta. Αναμένεται σε Windows PC, PS4 και PS5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading