Back 4 Blood: Το νέο zombie game από τους δημιουργούς του Left 4 Dead

Οι δημιουργοί της σειράς Left 4 Dead (Turtle Rock) παρουσίασαν ένα νέο cinematic trailer για το επερχόμενο Back 4 Blood στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2020, το οποίο αναμένεται στις 22 Ιουνίου 2021 για Xbox Series X|S, Xbox One, PS4, PS5 και Windows PC.

Το Back 4 Blood είναι ένα νέο co-op game για τέσσερις παίκτες που σχηματίζουν την ομάδα τους και προσπαθούν να επιβιώσουν από τις ορδές των zombies. Σε αντίθεση με τα δύο παιχνίδια της σειράς Left 4 Dead, στο νέο πόνημα οι gamers θα χρειαστεί να συνεργαστούν με έξυπνο τρόπο προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα εξελιγμένα zombies, κάποια εκ των οποίων διαθέτουν ειδικές ικανότητες και είναι γιγαντιαία.

Φαίνεται ότι θα είναι ένα αρκετά αγχωτικό zombie game επιβίωσης για όσους τη βρίσκουν με αυτού του είδους τα co-op. Να σημειωθεί, επίσης, ότι έχει αποχωρήσει από την Turtle Rock ο δημιουργός των Left 4 Dead (Mike Booth), παρόλα αυτά, το Back 4 Blood χαρακτηρίζεται ως πνευματικός διάδοχος των προηγούμενων.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading