Back Button Attachment: Το νέο αξεσουάρ για το τηλεχειριστήριο DualShock 4 του PS4

Η Sony δεν έχει ξεμπερδέψει με το τηλεχειριστήριο DualShock 4, παρά το γεγονός ότι το βάρος έχει πέσει στην κατασκευή του νέου τηλεχειριστηρίου που θα δούμε παρέα με το PlayStation 5 στα τέλη του 2020.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο ένα νέο αξεσουάρ για τη σημερινή γενιά, το οποίο τοποθετείτε στο πίσω μέρος και προσθέτει στο DualShock 4 δύο επαναπρογραμματιζόμενα κουμπιά. Ονομάζεται Back Button Attachment και διαθέτει οθόνη OLED, αλλά και ένα ξεχωριστό κουμπί που σου επιτρέπει να επαναπρογραμματίσεις τα δύο κουμπιά απευθείας χωρίς να χρειάζεται δηλαδή να μεταβείς στις ρυθμίσεις του PlayStation 4.

Σύμφωνα με τη Sony, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τρεις τέτοιους συνδυασμούς και λειτουργεί με όλα τα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων αυτών του PlayStation VR. Η σύνδεση στο DualShock 4 γίνεται στο κάτω μέρος, τροφοδοτείται απευθείας από το τηλεχειριστήριο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως audio passthrough μέσω της υποδοχής 3.5mm headphone jack.

Το Back Button Attachment θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στιος 23 Ιανουαρίου σε τιμή $30 και πιθανότατα θα υποστηρίζεται και από το DualShock 5.

Loading