Adventure Y: Ανακοινώθηκε και κλείνει το κενό μεταξύ Baldur's Gate I και Baldur's Gate II

bd_gate_ii

Πολύ ευχάριστα τα νέα για τους φίλους της σειράς Baldur's Gate, καθώς η Beamdog επιβεβαίωσε ότι εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό επάνω στη δημιουργία του Adventure Y, ένα νέο παιχνίδι που έρχεται να γεφυρώσει το κενό μεταξύ των Baldur's Gate I και Baldur's Gate II!

"Το Adventure Y θα είναι μια νέα προσθήκη στη σειρά Baldur's Gate για να γεφυρώσει το κενό μεταξύ των δύο επεισοδίων. Είναι το μεγαλύτερο project με το οποίο έχουμε ασχοληθεί μέχρι σήμερα.

Λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την 5η έκδοση του Dungeons & Dragons και την πιθανή δημιουργία του Baldur's Gate III. Θα ήταν ψέμματα αν λέγαμε ότι δεν βρίσκεται στις σκέψεις μας, ωστόσο, για την ώρα δεν ασχολούμαστε με κανένα από τα δύο

Μείνετε συντονισμένοι στο επίσημο blog μας για ανακοινώσεις που θα αφορούν το περιεχόμενο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Adventure Y"

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία κυκλοφόρησε το 2012 τις Enhanced Editions των Baldur's Gate I και II για iOS, Android, Windows PC και Mac, με ανανεωμένα γραφικά, νέους χαρακτήρες και εκατοντάδες βελτιώσεις σε σύγκριση με τις original εκδόσεις της Bioware που είχαν κυκλοφορήσει το 1998 και το 2000 αντίστοιχα.

Baldur's Gate: Enchanced Edition

Baldur's Gate II: Enchanced Edition

Baldur’s Gate: The Original Saga

Baldur’s Gate 2: Complete (+ Expansion)

[Beamdog]

Loading