BattleCry: Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο δωρεάν multiplayer παιχνίδι μάχης της Bethesda! [Video]

battlecry_top

Η E3 2014 θα λάβει χώρα στις 10-12 Ιουνίου, αλλά όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, οι εταιρείες έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα χαρτιά τους αρκετές ημέρες πριν τη μεγάλη έκθεση. Ένα από αυτά τα χαρτιά είναι και το BattleCry της Bethesda, ένα δωρεάν mutliplayer combat παιχνίδι που θα περιλαμβάνει ομαδικές μάχες μέχρι και 32 παικτών. Είναι η πρώτη φορά που η Bethesda παρουσιάζει δωρεάν παιχνίδι, αλλά η εταιρεία υπόσχεται κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που προσφέρουν οι άλλοι.

Η υπόθεση μας πηγαίνει στις αρχές του περασμένου αιώνα όταν οι υπερήρωες όλου του κόσμου συμφωνούν για τον τρόπο που θα σκοτώνει ο ένας τον άλλο. Αποφάσισαν να απαγορευτεί η χρήση της πυρίτιδας, τα χημικά και οι βόμβες. Οι μάχες θα γίνονται μόνο σώμα με σώμα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της εποχής, έτσι ώστε να προστατεύεται ο γύρω κόσμος.

Το παιχνίδι θα ακροβατεί μεταξύ third-person action και fighting game, με τους παίκτες να επιλέγουν χαρακτήρα από 5 τουλάχιστον διαφορετικές κλάσεις και φατρίες. Όσο νικούν στις μάχες θα κερδίζουν σίδηρο (το νόμισμα του παιχνιδιού) με τον οποίο θα μπορούν να αναβαθμίζουν τον χαρακτήρα, να κατασκευάζουν/αγοράζουν αντικείμενα κλπ.

H beta έκδοση θα είναι διαθέσιμη για PC μέσα στο 2015, αλλά θα υπάρχει playable έκδοση στην επερχόμενη E3 2014. Δείτε και το πρώτο trailer:

 

Loading