EA

Battlefield: Έρχεται έκδοση για mobile συσκευές μέσα στο 2022

Η EA ανακοίνωσε επίσημα ότι ετοιμάζει τη έκδοση του δημοφιλέστατου Battlefield για mobile συσκευές, με την ανάπτυξη του παιχνιδιού να γίνεται από την Industrial Toys σε συνεργασία φυσικά με τη DICE, ενώ η κυκλοφορία του τοποθετείται στο 2022.

Όπως δήλωσε ο Oskar Gabrielson, γενικός διευθυντής της DICE,

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, αυτό θα είναι ένα εντελώς αυτόνομο παιχνίδι. Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που ετοιμάζουμε για παιχνιδοκονσόλες και PC, ειδικά σχεδιασμένο για τις mobile πλατφόρμες. Η Industrial Toys έχει αναλάβει την ανάπτυξη του από τη βάση για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία Battlefield στις φορητές συσκευές.

Λαμβάνοντας υπόψιν την τεράστια επιτυχία που έχουν σημειώσει τα shooters στις φορητές συσκευές (μη πάτε μακριά, δείτε τι κέρδη φέρνει το Call of Duty: Mobile), θα λέγαμε ότι η EA έχει αργήσει χαρακτηριστικά να κάνει το βήμα για το Battlefield. Υπενθυμίζουμε ότι ετοιμάζει και το Apex Legends Mobile.

Κρατάμε, φυσικά, και την επιβεβαίωση ότι η DICE αναπτύσσει το επόμενο Battlefield που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά σε παιχνιδοκονσόλες και PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading