Battlefield VI: Αποκαλυπτήρια την Άνοιξη, κυκλοφορία στα τέλη του 2021!

Είναι γεγονός ότι πέρασε αρκετός καιρός από την κυκλοφορία του Battlefield V και όπως ήταν αναμενόμενο, η EA αργά ή γρήγορα θα προχωρούσε σε αποκαλύψεις σχετικά με το μέλλον της σειράς. Μπορεί να μην έχουμε κάτι συγκεκριμένο μέχρι τώρα, αλλά ήδη ο CEO της EA, κ. Andrew Wilson, προχώρησε σε ενδιαφέρουσες εξαγγελίες.

Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας αρκετές πληροφορίες που αφορούν τα σχέδια μας για το επόμενο οικονομικό έτος (σ.σ. ξεκινά την 1η Απριλίου 2021), συμπεριλαμβανομένου του καινούργιου Battlefield που θα εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες των παιχνιδοκονσολών νέας γενιάς. Οι gamers μπορούν να περιμένουν τεράστιες, απόλυτα καθηλωτικές μάχες με τη συμμετοχή περισσότερων παικτών από ποτέ.
Με χάρτες απαράμιλλης ακρίβειας και μεγέθους, το επόμενο Battlefield θα φέρει την καταστροφή, τη συμμετοχή του παίκτη, τα οχήματα και τις μάχες σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η ομάδα που ασχολείται με την ανάπτυξη του βρίσκεται ήδη μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν την προσεχή Άνοιξη και το νέο Battlefield θα είναι διαθέσιμο στην αγορά την περίοδο των εορτών του 2021 (Νοέμβριος - Δεκέμβριος)

Για να δούμε…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading