Εφαρμογή messaging δείχνει στον συνομιλητή σου τι γράφεις γράμμα προς γράμμα σε πραγματικό χρόνο [Video]

beam_messenger

Αρκετές από τις εφαρμογές chatting περιλαμβάνουν λειτουργία που μας δείχνει πότε ο συνομιλητής μας γράφει ένα μήνυμα, έτσι ώστε να μη γράφει ο ένας πάνω στον άλλο (η επίσημη εκδοχή) ή να γνωρίζουμε ότι δεν μας "γράφει" (η ανεπίσημη). Πολλές φορές, όταν περιμένουμε μια άμεση απάντηση, μπορεί να βλέπουμε ότι ξεκινά να γράψει, μετά διακόπτει, μετά συνεχίζει κ.ο.κ. και υποθέτουμε ότι αλλάζει αυτά που θέλει να πει. Σκεφτείτε τώρα να υπήρχε μια εφαρμογή που θα μας έδειχνε σε πραγματικό χρόνο και γράμμα προς γράμμα αυτά που γράφει ο συνομιλητής μας.

Μη ψάχνετε πολύ. Η εφαρμογή υπάρχει ήδη στο Google Play (ετοιμάζεται έκδοση και για iOS με υποστήριξη cross-platform) και ονομάζεται Beam Messenger. Η λειτουργία της είναι απλή και την αναφέραμε ουσιαστικά στην εισαγωγή. Ό,τι γράφεις φαίνεται άμεσα στον συνομιλητή σου, επομένως, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους ή πισωγύρισμα. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να διακόπτεις τον άλλο όταν γράφει με δικό σου μήνυμα, διότι θα εμφανίζεται ανάμεσα στα γραφόμενα του και θα μπλέκει η συζήτηση.

Προς το παρόν, η διάθεση της εφαρμογής γίνεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποστηρίζεται παντού.

[via]

Loading