Αυτές είναι οι κορυφαίες εφαρμογές και παιχνίδια του 2023 για iPhone, iPad και Mac

Πριν από μερικές ημέρες η Apple ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τις κορυφαίες εφαρμογές της χρονιάς που πλησιάζει προς το τέλος της, επιλογές που έγιναν από την συντακτική ομάδα του App Store σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα, η εταιρεία προχωρά στην ανακοίνωση των νικητών και σημειώνει ότι αναδεικνύονται οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που προσφέρουν στους χρήστες ουσιαστικές εμπειρίες και ενέπνευσαν πολιτιστικές αλλαγές.

Όπως δήλωσε ο Tim Cook, CEO της Apple, 

Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε τους τρόπους με τους οποίους οι δημιουργοί συνεχίζουν να αναπτύσσουν απίστευτες εφαρμογές και παιχνίδια που επαναπροσδιορίζουν τον κόσμο γύρω μας. Οι φετινοί νικητές αντιπροσωπεύουν τις απεριόριστες δυνατότητες των developers να υλοποιήσουν τα οράματά τους, δημιουργώντας εφαρμογές και παιχνίδια με αξιοσημείωτη εφευρετικότητα και εξαιρετική ποιότητα.

Ακολουθούν οι κορυφαίες εφαρμογές και παιχνίδια για iPhone, iPad, Mac, Apple TV και Apple Watch.

Apps

Games

Cultural Impact Winners

Να σημειωθεί ότι η Apple αναγνωρίζει στην ανακοίνωση της ότι το πιο καυτό θέμα της χρονιάς δεν είναι άλλο από την παραγωγική Τεχνητή Νοημοσύνη, και πληθώρα εφαρμογών αξιοποίησε τέτοιου είδους λύσεις με διάφορους τρόπους.

[Apple]

Loading