Beyond Blue και Never Alone, διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Με νέο διπλό δώρο συνεχίζεται η καθιερωμένη εβδομαδιαία ενέργεια του καταστήματος Epic Games Store. Αυτή τη φορά είναι διαθέσιμα για να προστεθούν στη βιβλιοθήκη μας ολοκληρώνοντας την εικονική αγορά τους με μηδενικό αντίτιμο τα Beyond Blue και Never Alone, αρκεί να πραγματοποιήσουμε την διαδικασία μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 27 Απριλίου 2023.

Το Beyond Blue της E-Line Media είναι ένα παιχνίδι εξερεύνησης στον βυθό, με τους gamers να χαλαρώνουν με 8 διαφορετικές καταδύσεις για να παρατηρήσουν θαλάσσια πλάσματα, να ανακαλύψουν μυστικά και να αλληλεπιδράσουν γενικά με τον ωκεανό. Όμορφα γραφικά, χαλαρωτική διάθεση, αφήγηση, 16 μίνι ντοκιμαντέρ και συνεντεύξεις με ειδικούς, αλλά και ένα πιασάρικο soundtrack με μουσική των Miles Davis, The Flaming Lips κ.ά.

never-alone.jpg

Το Never Alone (Kisima Ingitchuna) είναι ένα platform game με γρίφους εμπνευσμένο από μια παραδοσιακή ιστορία των Iñupiat, μια φυλής ιθαγενών της Alaska. Οι gamers ακολουθούν το ταξίδι των Nuna και Fox που προσπαθούν να βρουν την πηγή της αιώνιας χιονοθύελλας που απειλεί τον κόσμο τους.

Beyond Blue - [Epic Games Store Link]

Never Alone (Kisima Ingitchuna) - [Epic Games Store Link]

Loading