Οι ομορφιές συνεχίζονται από την Ubisoft στην E3 2017, με την εταιρεία να ανακοινώνει μετά απο 14 χρόνια το sequel του Beyond Good & Evil, κάτι που ζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό οι φίλοι του action adventure παιχνιδιού. Ο δημιουργός Michel Ancel ανέβηκε στη σκηνή στην παρουσίαση της Ubisoft και ευθύς αμέσως προχώρησε στο CGI trailer.

Από εκεί βλέπουμε ένα ανθρωπόμορφο γουρούνι να προσπαθεί να κλείσει μια συμφωνία με μια μαϊμού σ' ένα μπαρ. Τα πράγματα σύντομα ξεφεύγουν και τον βλέπουμε να δραπετεύει μαζί με ένα μυστηριώδες θηλυκό επάνω σε μια μοτοσυκλέτα. Η χρονική περίοδος φαίνεται ότι είναι πριν τα γεγονότα του πρώτου Beyond Good & Evil και λαμβάνει χώρα στο System 3, έναν μακρινό γαλαξία όπου διάφορες εταιρείες δημιουργούν και σκλαβώνουν υβρίδια ζώων. Ο gamer αναλαμβάνει τον ρόλο μιας περίεργης ομάδας που μάχεται για την ελευθερία.

Σύμφωνα με τον Michel Ancel,

"Εργαζόμαστε επάνω στο Beyond Good & Evil 2 εδώ και τρια χρόνια και σήμερα έχουμε μπροστά μας έναν άρτιο online κόσμο όπου μπορούμε να ταξιδέψουμε με την ταχύτητα του φωτός, να εξερευνήσουμε μυστηριώδεις πόλεις και άγνωστα μέρη μόνοι μας ή με φίλους μας"

Για την ώρα, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας και σε ποιες πλατφόρμες θα το δούμε. Τουλάχιστον, όμως, έχει ανέβει στον αέρα η επίσημη ιστοσελίδα.

 

Advertisements