Bil Gates: Εξήγησε γιατί χρησιμοποιεί Android smartphone αντί για iPhone

Η πανδημία του….Clubhouse χτύπησε και τον Bill Gates, ο οποίος είχε μια πρώτη εμπειρία από τη νέα εφαρμογή παραχωρώντας συνέντευξη στον Andrew Ross Sorkin. Με αφορμή το γεγονός ότι το Clubhouse είναι διαθέσιμο μόνο για συσκευές iOS, μία από τις ερωτήσεις αφορούσε τις προτιμήσεις του κ. Gates στον χώρο του mobile. Συγκεκριμένα, ο Bill Gates ρωτήθηκε εάν χρησιμοποιεί συχνά iPhone και αν προτιμά το iOS αντί του Android OS.

Για την ακρίβεια, χρησιμοποιώ Android smartphone. Επειδή θέλω να παρακολουθώ τα πάντα, συχνά πυκνά πειραματίζομαι με τα iPhone, αλλά αυτό που κουβαλώ μαζί μου είναι Android. Αρκετοί κατασκευαστές Android προσφέρουν προεγκατεστημένες τις εφαρμογές της Microsoft και αυτό με διευκολύνει αφάνταστα. Είναι πιο ευέλικτα στη χρήση στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί το λογισμικό μας με το λειτουργικό σύστημα. Γι’ αυτό κατέληξα να χρησιμοποιώ Android. Πολλοί φίλοι μου έχουν iPhone, επομένως, δεν τίθεται θέμα “καθαρότητας”.

Ο Bill Gates δεν αποκάλυψε ποιες συσκευές Android προτιμά και τι χρησιμοποιεί ειδικά αυτήν την περίοδο, αλλά σίγουρα ακόμα και σήμερα θα προτιμούσε να είχαν πάρει πιο σοβαρά σαν Microsoft τον χώρο των mobile λειτουργικών συστημάτων

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading