Bioshock: Ξεκίνησε η ανάπτυξη του νέου επεισοδίου!

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του Bioshock, καθώς σήμερα η 2K Games ανακοίνωσε επίσημα το σχηματιστμό ενός νέου studio που θα αναλάβει να συνεχίσει την ιστορική και πολύ επιτυχημένη σειρά. Το studio ονομάζεται Cloud Chamber και θα λειτουργεί με γραφεία στην Καλιφόρνια και το Μόντρεαλ υπό την ηγεσία της Kelley Gilmore, η οποία στο παρελθόν έχει εργαστεί επάνω στα XCOM και Civilization.

Στη δημιουργία του νέου Bioshock συμμετέχουν και άλλοι βετεράνοι της σειράς, αλλά όχι ο Ken Levine, ο εμπνευστής του original. Στην επίσημη ανακοίνωση δεν αναφέρεται κάποιο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του 4ου επεισοδίου της σειράς, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν το περιμένουμε στα κοντά.

Το μόνο στοιχείο που έχουμε για το νέο Bioshock μας έρχεται από συνέντευξη της κ. Gilmore στην ιστοσελίδα GamesRadar, όπου τονίζει τη σημασία του περιβάλλοντος σε όλα τα επεισόδια της σειράς. Από την υποβρύχια πόλη Rapture μέχρι την ουράνια πόλη Columbia, το περιβάλλον έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο gameplay των παιχνιδιών, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε κάτι διαφορετικό στο νέο επεισόδιο.

Loading