Black Friday με πολύ μεγάλες εκπτώσεις σε κλειδιά Windows και Office

Από τη Black Friday δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το κατάστημα Keysoff, το οποίο προμηθεύει με γνήσια κλειδιά για Windows 10, Office και άλλα πολλά σε εξαιρετικές τιμές για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους με μικρό κόστος. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου 2020 και ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά το κλειδί για Windows 10 με μόλις €7.27, αλλά και το κλειδί για Office 2016 με μόλις €21.27.

black-friday-keysoff.jpg

Windows 10 Pro: Σε περίπτωση που ακόμα χρησιμοποιείτε το Windows 7 στον υπολογιστή σας, καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι έχει σταματήσει η επίσημη υποστήριξη από τη Microsoft με αποτέλεσμα να είστε ευάλωτοι σε πολλούς κινδύνους. Στο κατάστημα Keysoff θα βρείτε εκδόσεις 32-bit και 64-bit του Windows 10 Pro στην εξαιρετική τιμή που είδαμε νωρίτερα.

Windows 10 Pro για 2 υπολογιστές: Εάν έχετε στην κατοχή σας περισσότερους από έναν υπολογιστές, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από το πακέτο των δύο κλειδιών που κοστίζει μόλις €11.27, όπερ σημαίνει ότι αναβαθμίζετε τον κάθε υπολογιστή σας με μόλις €5.63!

Office 2016 Pro Plus: Μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε την πλήρη επαγγελματική σουίτα γραφείου της Microsoft (περιλαμβάνει Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook και Publisher) με μόλις €21.27.

Office 2019 Pro Plus: Αν σας ενδιαφέρει η πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Office με τις νέες λειτουργίες και το νέο design, τότε μπορείτε να την αποκτήσετε για μόλις €28.27.

Εκτός από τα παραπάνω, στο κατάστημα Keysoff θα βρείτε πολλές ευκαιρίες σε άλλα προϊόντα χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα εκπτωτικά κουπόνια στο ταμείο.

Με το κουπόνι SKK45 κερδίζετε έκπτωση 45% για τα ακόλουθα (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές):

Με το κουπόνι SKK58 η έκπτωση ανεβαίνει στο 58% για τα παρακάτω:

Σχετικά με το keysoff.com

Το κατάστημα διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysoff.com.

Η διαδικασία είναι απλή: Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση Windows 10 ή Office που σας ενδιαφέρει (Home, Pro, Office 2016 Pro, Office 2019 Pro) και στη συνέχεια θα την ενεργοποιήσετε με το κλειδί που αγοράζετε από το κατάστημα. Καλό είναι να γνωρίζετε πως τα κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά τις περισσότερες φορές σε έναν υπολογιστή, επομένως, εάν κάνετε format τότε θα πρέπει να αγοράσετε άλλο κλειδί.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading