Black Friday: Xbox One S μόνο με €199,99!

Το ελληνικό Black Friday επιστρέφει στις 24 Νοεμβρίου και η κορυφαία κονσόλα παιχνιδιών, Xbox One S, έρχεται με νέο πακέτο για όλους στη μοναδική τιμή των €199,99! Αγοράστε τώρα την απόλυτη κονσόλα της αγοράς, Xbox One S μαζί με τις συνδρομητικές υπηρεσίες Xbox Game Pass και Xbox Live Gold και απογειώστε την gaming εμπειρία σας!

Το μοναδικό πακέτο πρόκειται να χαρίσει σε όλους τους gamers την αγαπημένη τους κονσόλα, Xbox One S 500GB στην πιο χαμηλή τιμή που έγινε ποτέ, μόνο 199,99 €. Με ενσωματωμένο 4K Bluray player, υποστήριξη 4K streaming, καθώς και Dolby Atmos, οι λάτρεις του gaming θα εξασφαλίσουν, μαζί και μια σειρά από επιπλέον δώρα/παροχές:

  • μία 3μηνιαία πρόσβαση στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass αξίας €30 με απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια για gaming χωρίς όριο
  • μία 3μηνιαία πρόσβαση στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Live Gold αξίας €20 για την καλύτερη εμπειρία Online multiplayer gaming και 4 δωρεάν παιχνίδια το μήνα

Και μη ξεχνάτε! Με περισσότερα από 100 αποκλειστικά παιχνίδια, ενσωματωμένο 4Κ Ultra HD Blu-ray και δυνατότητα ροής βίντεο 4Κ, το Xbox One S διαθέτει εκπληκτική εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ανάλυσης, ολοζώντανα χρώματα, λεπτό σχεδιασμό και υπόσχεται, για ακόμη μία φορά, μοναδικές στιγμές παιχνιδιών και διασκέδασης.

Μπορείτε να βρείτε την προσφορά εδώ.

 

Loading