Black Shark 4: Επίσημα specs και φωτογραφίες του νέου gaming smartphone

Για αύριο 23 Μαρτίου 2021 είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του Black Shark 4, αλλά ήδη έχουν γίνει γνωστά αρκετά τεχνικά χαρακτηριστικά από ένα audio review του DxOMark. Παράλληλα, leakster από τις Φιλιππίνες δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες της συσκευής.

Το Black Shark 4 έρχεται με οθόνη 6.67’’ AMOLED FHD+ με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 144Hz και οπή κεντρικά επάνω, επεξεργαστή Snapdragon 888, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, τριπλή κάμερα σε οριζόντια διάταξη στο πίσω μέρος, 2x ηχεία stereo με υποστήριξη των DTC, AAC και Cirrus Logic codecs, αλλά και μπαταρία 4500mAh με φορτιστή 120W.

Το DxOMark αναφέρει ότι το Black Shark 4 προσφέρει ισορροπημένο ήχο που προσαρμόζεται ανάλογα με το περιεχόμενο, εντυπωσιακή απόδοση στις χαμηλές συχνότητες, ξεκάθαρη λεπτομέρεια ακόμη και στις χαμηλές εντάσεις, καθώς και φυσικό αποτέλεσμα στην εγγραφή ήχου χάριν στα τρία μικρόφωνα της συσκευής, αλλά δεν τα πηγαίνει πολύ καλά όταν υπάρχει έντονος θόρυβος στο περιβάλλον.

Υπομονή μέχρι αύριο για να γνωρίσουμε τη νέα γενιά του gaming smartphone.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading