Blippar: Η αρτιότερη πλατφόρμα Augmented Reality για smartphones/tablets τώρα και στην Ελλάδα [Video]

dominosar

[Δ.Τ.]

Η Blippar, η αρτιότερη, παγκοσμίως, πλατφόρμα αναγνώρισης εικόνας (Augmented Reality) για smartphones και tablets, ήρθε και στην Ελλάδα για να αλλάξει το κόσμο έτσι όπως τον ξέρουμε. Έχει την ικανότητα να μετατρέπει οποιαδήποτε στατική εικόνα (καταχώρηση, έντυπο, συσκευασία, τηλεόραση, outdoor κτλ) σε κάτι ζωντανό.

 

Σαν ένας πραγματικός συνεργάτης για όλα τα προϊόντα, προσφέρει τη δυνατότητα σε αυτά να αλληλοεπιδράσουν με το καταναλωτικό κοινό. Με εμφάνιση σε 1 δισεκατομμύριο προϊόντα και πάνω από 750 επιτυχημένες καμπάνιες μέχρι στιγμής και με μεγάλο ποσοστό επαναλαμβανόμενων πελατών, η Blippar έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία να προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία στους διαφημιζόμενους και τις διαφημιστικές τους.

Για τις έντυπες εκδόσεις δε, προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να οδηγήσουν το κοινό τους σε νέα κανάλια διανομής της πληροφορίας τους και να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο περιεχόμενο τους.

Για ένα σύντομο demo των δυνατοτήτων μας επισκεφτείτε την σελίδα μας στο http://www.blippar.com/el/ κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή -Blippar- στο smartphone ή το tablet σας (iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone), ανοίξτε τη και blippάρετε παραδείγματα από διάφορες καμπάνιες που έχουμε εκτελέσει στο παρελθόν.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας μήνυμα στο greece@blippar.com

Loading