Bomber Crew: Διαθέσιμο δωρεάν στο Humble Store

Νέο κύμα εκπτώσεων στο κατάστημα Humble Store, το οποίο συνοδεύει για ακόμα μία φορά τη νέα ενέργεια μοιράζοντας δωρεάν ένα παιχνίδι σε όλους τους gamers, αρκεί να προλάβουν να το διεκδικήσουν έως και τις 17 Ιανουαρίου 2021 στις 20:00 ώρα Ελλάδας ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Πρόκειται για το Bomber Crew της Runner Duck, ένα παιχνίδι στρατηγικής όπου αναλαμβάνεις τον έλεγχο μιας ομάδας βομβαρδιστικού σκάφους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και καλείσαι να διαχειριστείς από τα καύσιμα, τα πυρομαχικά και τα υδραυλικά συστήματα του, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να αντιμετωπίζεις τα εχθρικά μαχητικά και να έχεις το νου σου στις καιρικές συνθήκες, τα επίπεδα οξυγόνου και άλλες σημαντικές παραμέτρους.

Αφότου σας έρθει το κλειδί Steam μέσω email, καλό είναι να γνωρίζετε πως θα πρέπει να το εξαργυρώσετε στην πλατφόρμα της Valve έως τις 21 Ιανουαρίου 2021, διαφορετικά παύει να ισχύει.

Bomber Crew - [Humble Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading