Call of Duty: Black Ops 4 και A Plague Tale: Innocence δωρεάν τον Ιούλιο στο PS Plus

Οι φήμες για τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα Ιουλίου στο PS Plus επιβεβαιώθηκαν εν μέρει, καθώς η Sony ανακοίνωσε την τριάδα που θα μπορέσουν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν οι συνδρομητές της υπηρεσίας. Όπως το έχουμε συνηθίσει τους τελευταίους μήνες, η τριάδα περιλαμβάνει έναν τίτλο αποκλειστικά για τους κατόχους PlayStation 5 και δύο τίτλους που μπορούν να αποκτήσουν οι κάτοχοι PS4, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown θα είναι διαθέσιμο και αυτόν τον μήνα.

Ξεκινώντας από το PlayStation 5, ο δωρεάν τίτλος του Ιουλίου είναι το εξαιρετικό A Plague Tale: Innocence και μάλιστα σε ενισχυμένη έκδοση για gaming σε ανάλυση 4K στα 60fps, υποστήριξη 3D Audio και υποστήριξη των δυνατοτήτων του τηλεχειριστηρίου DualSense (adaptive triggers, haptic rumble κλπ.). Η υπόθεση του μας μεταφέρει στον 100ετή πόλεμο όπου δύο αδέρφια προσπαθούν να ξεφύγουν από τους Ιεροεξεταστές.

Για τους κατόχους PS4 προφανώς χτυπάει στο μάτι η δωρεά του Call of Duty: Black Ops 4, το οποίο μπορεί να μην διαθέτει solo campaign mode, αλλά υπάρχει Zombie mode που μπορείς να παίξεις offline, όπως και Solo Missions που εστιάζουν σε διάφορους χαρακτήρες του multiplayer. Υπάρχει και το Blackout mode για όσους γουστάρουν τα battle royale games. Τέλος, το WWE 2K Battlegrounds είναι η arcade έκδοση της ταλαιπωρημένης σειράς WWE 2K.

Τα δωρεάν games στο PS Plus για αυτόν τον μήνα θα είναι διαθέσιμα από τις 6 Ιουλίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading