Call of Duty: Black Ops Cold War, έρχεται στις 13 Νοεμβρίου 2020!

Η μεγάλη στιγμή για την Activision, τη Raven Software και φυσικά εμάς τους gamers έφτασε. Οι δημιουργοί του Call of Duty: Black Ops Cold War δημοσίευσαν το νέο trailer του επόμενου επεισοδίου της σειράς και αποκάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά και πολλές λεπτομέρειες για την αισθητική και το gameplay.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War αποτελεί άμεσο sequel του πρώτου Black Ops της σειράς. Το σκηνικό μας μεταφέρει πίσω στο 1981 στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, όπου θα δούμε και πάλι τον Alex Mason από το πρώτο Black Ops, αλλά και τους Frank Woods και Jason Hudson. Παρόλα αυτά, οι gamers δεν θα μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν διότι αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός ανώνυμου πράκτορα.

Η υπόθεση εστιάζει στον Περσέα (Perseus) έναν θρυλικό Ρώσο πράκτορα που κατάφερε να διεισδύσει σε υψηλόβαθμες θέσεις στις ΗΠΑ από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, χωρίς να αποκαλυφθεί ποτέ η πραγματική ταυτότητα του. Στην ενημέρωση της CIA για την αποστολή, ο Perseus κατηγορείται ότι έχει κλέψει πυρηνικά μυστικά από το Manhattan Project του 1943 και σχεδόν κατάφερε να πάρει στα χέρια του μια πυρηνική βόμβα κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ. Τον χαρακτηρίζουν ως τη μεγαλύτερη απειλή του ελεύθερου κόσμου και…εισέρχεται στο δωμάτιο ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Ronald Reagan.

Την ανάπτυξη του campaign ανέλαβε η Raven Software, η οποία παρείχε συμβουλευτικό ρόλο σε προηγούμενα παιχνίδια Call of Duty, σχεδιάζοντας χάρτες και διάφορα άλλα στοιχεία. Η εταιρεία έδειξε στην εκδήλωση για τον Τύπο ορισμένα δείγματα από τις αποστολές, αλλά όχι gameplay. Η αισθητική, πάντως, θα είναι ξεκάθαρα 80’s και έχει δοθεί τρομερή προσοχή στη λεπτομέρεια για να πετύχουν την ατμόσφαιρα της εποχής.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War έρχεται στις 13 Νοεμβρίου 2020 σε PS4, Windows PC, Xbox One και στα Xbox Series X και PS5 όταν κυκλοφορήσουν. Πάντως, βλέπουμε πολλά παιχνίδια να δίνουν ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 13η Νοεμβρίου 2020 και αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι τότε θα γίνει το λανσάρισμα και των δύο νέων παιχνιδοκονσολών.



Photo Gallery

Loading