Call of Duty: Modern Warfare (2019): Το νέο trailer αποκαλύπτει την υπόθεση του

Μετά από αρκετό καιρό έχουμε μπροστά μας ένα νέο trailer για το Call of Duty: Modern Warfare (2019), το οποίο θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου 2019 για Xbox One, PS4 και Windows PC. Η προβολή του έγινε στο πλαίσιο του State of Play της Sony εχτές το βράδυ.

Είναι το πρώτο trailer που ρίχνει φως στην υπόθεση του νέου επεισοδίου της δημοφιλέστατης σειράς. Η προσοχή πέφτει στον Captain Price, τον σκληρό καρ...η της Βρετανικής SAS (Special Air Service) που ενώνει τις δυνάμεις του με τη CIA για να σταματήσει την εξάπλωση των χημικών όπλων. Σύμμαχο του θα βρει και τη Farah Karim, ηγέτιδα του Απελευθερωτικού Στρατού του Ουζμπεκιστάν.

Όπως ανέφερε ο Taylor Kurosaki της Infinity Ward στο επίσημο blog του PlayStation:

Στον πυρήνα της, η ιστορία του Call of Duty: Modern Warfare (2019) αφορά την πολυπλοκότητα των μαχών στη σημερινή εποχή και πως επηρεάζονται όλοι οι συμμετέχοντες. Ζούμε πλέον σε έναν κόσμο όπου δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο ποιοι είναι οι "καλοί' και ποιοι οι "κακοί". Δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο, αλλά η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Επομένως, τίθεται το ερώτημα πως εκλαμβάνει ο κάθε εμπλεκόμενος τη δική του έκδοση του "γενικότερου καλού" καθώς μπαίνει σε μια τέτοια μάχη. Πόσο μακριά είναι διατεθειμένος να φτάσει; Πού θέτει τα όρια του σωστού και του λάθους, και αν είναι διατεθειμένος να τα ξεπεράσει για να νικήσει τον εχθρό.
Loading