Call of Duty: Vanguard, νέο χορταστικό gameplay υλικό από τη Gamescom 2021

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην δούμε gameplay υλικό για το Call of Duty: Vanguard στο πλαίσιο της Gamescom 2021 και η Activision αποζημίωσε το κοινό με ένα χορταστικό video που μας συστήνει την Polina Petrova στο μέτωπο του Stalingrad.

Η πίστα ξεκινά με την Polina να μισοκρύβεται σε ένα συγκρότημα κατοικιών και να γραπώνει οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει σαν όπλο. Αφότου βρίσκει ένα μαχαίρι το χρησιμοποιεί για να βγάλει από τη μέση έναν Γερμανό στρατιώτη, του αρπάζει το όπλο και βγαίνει έξω από το κτίριο. Στη συνέχεια καταφέρνει να πάρει στα χέρια της ένα sniper rifle, το όπλο που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο, και ξεκινά να στοχεύει ως ελεύθερη σκοπεύτρια τους Γερμανούς στρατιώτες που προσπαθούν να εισβάλουν στο Stalingrad. Εδώ βλέπουμε την Polina να στηρίζει το όπλο της σε διάφορα μέρη, κάτι που είχαμε παρατηρήσει και στο Modern Warfare.

Εκτός από το Stalingrad, στο Call of Duty: Vanguard θα περάσουμε χρόνο σε όλα τα μέτωπα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο single-player campaign, από τον Ειρηνικό Ωκεανό και τη Βόρεια Αφρική μέχρι το Δυτικό Μέτωπο. Επίσης, η Activision έχει επιβεβαιώσει πως θα ενσωματωθεί το Warzone με νέα όπλα και νέο χάρτη, αλλά και νέο multiplayer mode. Δεν θα λείψει ούτε το Zombie mode διά χειρός Treyarch.

Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2021 σε PS4, PS5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading