Call of Duty: Vanguard, πρώτο επίσημο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Όπως το είχε προαναγγείλει, η Activision προχώρησε στη δημοσίευση του πρώτου επίσημου trailer για το Call of Duty: Vanguard και παράλληλα αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας, τα εξτραδάκια για όσους προχωρήσουν σε προ-παραγγελίας και φυσικά την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου επεισοδίου της δημοφιλέστατης σειράς.

Το Call of Duty: Vanguard θα μας μεταφέρει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στο Story Campaign θα βρούμε τέσσερις playable χαρακτήρες σε όλα τα μέτωπα (μέχρι και αερομαχίες θα δούμε), ενώ στο multiplayer mode θα υπάρχουν στο λανσάρισμα 20 χάρτες (16 κλασικοί και 4 για το Gunfight mode με μάχες 2v2). Επιστρέφει, επίσης, και το Zombie mode που μάλιστα έχει σχεδιάσει η Treyarch και όχι η Sledgehammer Games που ανέλαβε την ανάπτυξη όλου του υπόλοιπου παιχνιδιού επάνω στη μηχανή του Modern Warfare.

Όσοι προπαραγγείλουν το Call of Duty: Vanguard για PlayStation θα έχουν early access πρόσβαση στην open beta, ενώ όλοι θα λάβουν το όπλο Nightraid Mastercraft που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Call of Duty: Black Ops Cold War και Call of Duty: Warzone.

Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2021 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading