Call of Duty: Vanguard, πρώτο επίσημο teaser από την Activision

Επιβεβαιώνονται οι φήμες και οι διαρροές των προηγούμενων ημερών, καθώς η Activision δημοσίευσε ένα επίσημο teaser trailer για το Call of Duty: Vanguard, το οποίο θα αποκαλύψει πλήρως στις 19 Αυγούστου 2021 μέσω μιας ειδικής εκδήλωσης που θα λάβει χώρα μέσα στο Call of Duty: Warzone με την ονομασία Battle of Verdansk.

Σε αυτό το πρώτο trailer βλέπουμε ότι το Call of Duty: Vanguard είναι τοποθετημένο στην περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και σε διάφορα μέτωπα. Ένας ελεύθερος σκοπευτής κοντά στη Ρωσία, ένα δάσος στη Γερμανία, μια παραλία γεμάτη συντρίμμια από μαχητικό αεροσκάφος, αλλά και ένα πεδίο μάχης στην έρημο αφήνουν να εννοηθεί πως θα διασκορπιστεί η ιστορία παντού.

Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση, τότε θα πρέπει να πραγματοποιήσετε login στο Call of Duty: Warzone στις 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 20:30 Ελλάδας, αν και καλό θα ήταν να μπείτε λίγο νωρίτερα για να βεβαιωθείτε πως θα προλάβετε να μπείτε στη λίστα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading