Call of Duty: Warzone, αυτό θα είναι το δωρεάν Battle Royale παιχνίδι της Activision! [Update]]

Το πρώτο βήμα της Activision στην κατηγορία των Battle Royale games στο στυλ των Fortnite και PUBG έγινε με το Call of Duty: Black Ops 4, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το Blackout mode ως μέρος του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μια ένα νέο, αυτόνομο τίτλο που θα είναι αποκλειστικά σε Battle Royale mode και δωρεάν για τους gamers.

Το παιχνίδι θα ονομάζεται Call of Duty: Warzone και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται ότι θα γίνει πολύ σύντομα, μιας και ήδη βγήκε “κατά λάθος” στη δημοσιότητα ένα review από έναν χρήστη στο YouTube σε 10λεπτο gameplay video. Όπως ήταν λογικό, το video έχει κατέβει, παρόλα αυτά, έγιναν γνωστά αρκετά από τα στοιχεία του.

call-of-duty-warzone-1.jpg

Το Call of Duty: Warzone θα είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν και αρχικά θα υποστηρίζει μάχες έως 150 παικτών ταυτόχρονα, ενώ αργότερα θα αυξηθεί το όριο στους 200 με υποστήριξη και για cross-play μεταξύ Windows PC, Xbox One και PS4. Ο YouTuber “Chaos” αποκαλύπτει πως θα μπορείς να παίξεις solo ή σε ομάδες των δύο και των τριών ατόμων, συμπεριλαμβάνονται κλασικοί χάρτες από τα προηγούμενα παιχνίδι της Infinity Ward (π.χ. Overgrown, Scrapyard, Broadcast και Terminal), ενώ θα παίζουν σημαντικό ρόλο τα Killstreaks.

Ακόμη, θα δούμε δύο συστήματα επαναφοράς στη μάχη (respawn) όπου στο ένα οι συμπαίκτες θα μπορούν να αγοράσουν respawn ξοδεύοντας τα χρήματα που κερδίζουν κατά τη διάρκεια της μάχης, ενώ στο άλλο οι νεκροί παίκτες θα μάχονται μεταξύ τους σε μάχες ένας προς έναν σε μια ξεχωριστή περιοχή. Ο νικητής θα επιστρέφει και πάλι στο Battle Royale.

Update: Είναι πλέον επίσημο! Κυκλοφορεί αύριο 10 Μαρτίου 2020 για PS4, Xbox One και Windows PC!

[via]

Loading