cARds: Η τεχνολογία Augmented Reality πηγαίνει τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες σε άλλο επίπεδο [Video]

cards_1

Η ομάδα eyeSphere, γνωστή από την εφαρμογή Crete VR, μόλις δημοσίευσε τη νέα εφαρμογή cARds και υπόσχεται να πάει τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες, και όχι μόνο, στο επόμενο επίπεδο εμπειρίας. Οι κλασικές Χριστουγεννιάτικες κάρτες αλλάζουν και πλέον με τη χρήση της τεχνολογίας μπορούν να γίνουν διαδραστικές και πιο fun!

Η νέα εφαρμογή cARds είναι η απόδειξη αφού μπορεί και ζωντανεύει την κάρτα μέσα από την οθόνη του smartphone. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να κατεβάσει και να τυπώσει την ειδική Χριστουγεννιάτικη κάρτα από εδώ και στη συνέχεια να κατεβάσει τη δωρεάν εφαρμογή cARDs από το κατάστημα Google Play [Link]

cards

Bάζοντας το smartphone πάνω στην κάρτά μπορεί να την δει να ζωντανεύει, να προσθέσει ή να αφαιρέσει και στη συνέχεια να τη μοιραστεί με τους φίλους του.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνολογία AR (Επαυξημένης Πραγματικότητας) και για την ώρα είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές Android, όμως πολύ σύντομα έρχεται και στις iOS συσκευές μαζί με ακόμα περισσότερες κάρτες και για άλλες περιστάσεις.

Loading