Castlevania: Grimoire of Souls, έρχεται σε Android και iOS μέσα στο 2020!

Η πρώτη μας γνωριμία με το Castlevania: Grimoire of Souls έγινε τον Απρίλιο του 2018, όταν η Konami είχε ανακοινώσει πως θα είναι το πρώτο mobile game της σειράς, αλλά οι μήνες πέρασαν και μέχρι σήμερα δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την εξέλιξη του, ούτε κάποιο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του.

Τελικά, η εταιρεία αποκάλυψε στο Tokyo Game Show 2019 (TGS 2019) ένα νέο trailer και άφησε να εννοηθεί πως το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε iOS και Android από το 2020. Να σημειωθεί ότι στην ανάπτυξη του Castlevania: Grimoire of Souls δεν συμμετέχει ο εμπνευστής της σειράς Castlevania, κ. Koji Igarashi, καθώς έχει αποχωρήσει από την Konami εδώ και 5 χρόνια.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες και οι gamers θα καλούνται να συμμετέχουν σε ορισμένες αποστολές μαζί με φίλους τους ή να τους ανταγωνίζονται σε κάποιες άλλες.

Η ιστορία τοποθετείται κάπου στο μέλλον, όπου ο Κόμης Δράκουλας έχει καταστραφεί πλέον ολοκληρωτικά. Επικρατεί ειρήνη έως ότου ο Genya Arikado λάβει ένα ανησυχητικό τηλεγράφημα που αναφέρει ότι κάποιος θα επιχειρήσει να αναστήσει τον Κόμη Δράκουλα. Ο Arikado εργάζεται για μια μυστική υπηρεσία της Ιαπωνικής κυβέρνησης και θεωρείται ο μόνος που μπορεί να σταματήσει το κακό, ενώ η βοηθός του, Lucy, τον υποστηρίζει με τις μαγικές και τις εργαστηριακές γνώσεις της.

Loading