ChatGPT: Κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη mobile εφαρμογή για συσκευές iOS!

Θα λέγαμε ότι μάλλον άργησε, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η OpenAI ανακοίνωσε πριν από λίγο το λανσάρισμα της πρώτης επίσημης mobile εφαρμογής του περίφημου ChatGPT για συσκευές iOS και μάλιστα τονίζει ότι είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και με δυνατότητα να επικοινωνείς με το chatbot μέσω φωνητικών εντολών.

Η εφαρμογή λειτουργεί όπως ακριβώς γνωρίζουμε το ChatGPT από την desktop έκδοση του, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα συγχρονισμού του ιστορικού αλληλεπιδράσεων με το AI chatbot. Η φωνητική διαχείριση γίενται μέσω του ενσωματωμένου συστήματος αναγνώρισης φωνής Whisper της OpenAI και οι συνδρομητές του πακέτου ChatGPT Plus έχουν πρόσβαση στις δυνατότητες της έκδοσης GPT-4 με όλα τα νέα χαρακτηριστικά και ταχύτερους χρόνους απόκρισης.

Αν μη τι άλλο είναι ένα μεγάλο βήμα για την OpenAI, η οποία μπορεί άμεσα να βγάλει από τη μέση (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) ακόμα και την παρωχημένη Siri της Apple, έως ότου η τελευταία αποφασίσει να εξελίξει το δικό της σύστημα AI, κάτι που ενδεχομένως θα ανακοινωθεί στο επερχόμενο συνέδριο WWDC 2023.

Το αρχικό λανσάρισμα της εφαρμογής ChatGPT για συσκευές iOS γίνεται στις ΗΠΑ και σύντομα θα ακολουθήσει η αντίστοιχη επίσημη εφαρμογή για συσκευές Android.

[OpenAI]

Loading