Δοκιμές για dark mode στη beta έκδοση Chrome 73 για συσκευές Android

Με τις φήμες για την ενσωμάτωση καθολικού dark mode στο Android Q και τη σταδιακή προσθήκη του στις υπηρεσίες - εφαρμογές της Google, δεν υπήρχε περίπτωση να έμενε στην "απ' έξω" ο Chrome browser. Απλά ήταν θέμα χρόνου να δούμε πότε θα γίνει η ενσωμάτωση του.

Όπως ανακάλυψε η ιστοσελίδα 9to5google, η εταιρεία δοκιμάζει το dark mode στη beta έκδοση του Chrome 73 για συσκευές Android, αλλά βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα το δούμε όντως στην επόμενη έκδοση του web browser που αναμένεται στα μέσα Μαρτίου.

Από τη beta έκδοση βλέπουμε ότι το dark mode εμφανίζεται μόνο όταν ενεργοποιείς την επιλογή "Always On" για το Night Mode στο menu των developers στο Android 9.0 Pie και μόνο στα pop-up παράθυρα που σου εμφανίζονται όταν κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω σε κάποιο link ή εικόνα στον Chrome browser.

Ακόμα μία ένδειξη ότι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο είναι το γεγονός ότι δεν φαίνεται όλο το κείμενο σε λευκή γραμματοσειρά, όπως επίσης ότι το dark mode ενεργοποιείται μόνο στο Incognito mode του browser.

[via]

Loading