Chrono Odyssey: Εντυπωσιακό gameplay trailer για το νέο MMORPG που έρχεται στο PS5

Έχουν περάσει 2μιση χρόνια από το λανσάρισμα του PS5 και παρά την εξαιρετική πορεία του στην αγορά, δεν είναι λίγοι οι gamers που θεωρούν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει έναν τίτλο που να εκμεταλλεύεται πραγματικά τις δυνατότητες της παιχνιδοκονσόλας.

Αυτό φιλοδοξεί να αλλάξει το επερχόμενο Chrono Odyssey, ένα νέο MMORPG που βασίζεται στην σπουδαία Unreal Engine 5 και για το οποίο αποκαλύφθηκε ένα πρώτο gameplay trailer που αν μη τι άλλο ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών μας.

Στο trailer παίρνουμε μια γεύση από τους χαρακτήρες, τον σχεδιασμό του ανοικτού κόσμου και το σύστημα μάχης, με το τελευταίο να μοιάζει αρκετά πιο φιλοσοφημένο σε σύγκριση με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα σε MMORPG. Αντί να βασιστεί σε αυτό των WoW ή Final Fantasy XIV Online φαίνεται πως έχει πέσει μεγάλο βάρος στα souls-like στοιχεία παιχνιδιών τύπου Demon’s Souls και Ghost of Tsushima.

Η αλήθεια είναι ότι τα trailers πολλές φορές αποπροσανατολίζουν το κοινό και το τελικό προϊόν απέχει πολύ από αυτό που παρουσιάζεται σε αυτά. Ευελπιστούμε πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και στην περίπτωση του Chrono Odyssey, για το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας τους.

[PlayStation]

Loading