Civilization VI: Νέο mode εμπνευσμένο από το Pirates! του Sid Meier

Όσοι παρακολουθείτε την πορεία του δημιουργού Sid Meier θα γνωρίζετε προφανώς ότι είχε κυκλοφορήσει το παιχνίδι Pirates! το 1987, δηλαδή 4 χρόνια πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού που έμελλε να αλλάξει ριζικά την ιστορία τόσο του ίδιου, όσο και των παιχνιδιών στρατηγικής γενικότερα, το Civilization.

Δεν περιμέναμε, πάντως, ότι θα το βλέπαμε να “παντρεύεται” με το Civilization VI και γι’ αυτό μας προκάλεσε έκπληξη το γεγονός της ανακοίνωσης για την ενσωμάτωση του Pirates Scenario την προσεχή Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020. Το νέο δωρεάν update του Civilization VI συμπεριλαμβάνει αυτό το mode, το οποίο θα βάλει τον gamer στον ρόλο του πειρατή με σκοπό να αναζητήσει θησαυρούς και δόξα στις θάλασσες του παιχνιδιού.

Για την ακρίβεια, οι gamers μπορούν να επιλέξουν μία από τις τέσσερις διαθέσιμες φατρίες (Dread Pirate, Privateer, Swashbuckler και Hoarder) καθεμία με τις δικές της μοναδικές ικανότητες και το δικό της στυλ παιχνιδιού, και πέραν των άλλων παικτών θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τους στόλους των Βρετανών, Ισπανών, Γάλλων και Ολλανδών που απειλούν να τους φυλακίσουν.

Η ομάδα της Firaxis Games παραδέχεται ότι έχει αντλήσει έμπνευση από το Pirates! του Sid Meier και θα μπορούμε να παίξουμε είτε στον χειροποίητο χάρτη ή σε έναν τυχαίο χάρτη που δημιουργείται τυχαία κάθε φορά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading