Η δυνατότητα να μοιράζεται κανείς αυτό που βλέπει στην οθόνη του με κάποιον άλλο χρήστη σε πραγματικό χρόνο (το λεγόμενο screen sharing), προσφέρεται μέσα από διάφορες υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης (π.χ. Skype) κυρίως σε premium επαγγελματικά πακέτα, ωστόσο, αυτά δεν είναι τόσο εύκολο να χρησιμοποιηθούν από μη καταρτισμένους χρήστες, όπως μεγάλης ηλικίας συνάνθρωποι μας.

ClickWithMeNow

Σκεφτείτε, για παράδειγμα, να προσπαθείτε να εξηγήσετε στον πατέρα σας πως να αγοράσει κάτι από online κατάστημα χωρίς να είστε μαζί του μπροστά στον ίδιο υπολογιστή και να πρέπει να του ζητήσετε να ανοίξει το Skype, να σας καλέσει και να κάνετε screen sharing. Σκούρα τα πράγματα και χρονοβόρα...

Τη λύση έρχεται να δώσει η νέα υπηρεσία Click With Me Now, η οποία υπόσχεται άμεσο screen sharing με ένα κλικ (χωρίς να απαιτείται download κάποιου λογισμικού) σε ιστοσελίδες που προσφέρουν σημαντικά προϊόντα, αλλά δεν πωλούνται με τόσο μεγάλη συχνότητα, όπως τραπεζικές συναλλαγές, ασφάλειες, ταξιδιωτικά πακέτα κλπ., χωρίς οι δύο χρήστες να φεύγουν από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Δείτε τον τρόπο στο παρακάτω video:

Η υπηρεσία θα λειτουργήσει σύντομα σε beta έκδοση και σύμφωνα με τους δημιουργούς θα είναι δωρεάν για όλους. Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον εδώ.

[via Mashable]

Advertisements