Cobra Kai: Νέο trailer για την 4η σεζόν και ημερομηνία πρεμιέρας

H τέταρτη σεζόν του Cobra Kai επιστρέφει στο Netflix στις 31 Δεκεμβρίου. Πέρα από την ανακοίνωση της ημερομηνίας της πρεμιέρας, η πλατφόρμα ψυχαγωγίας κυκλοφόρησε και το ένα teaser trailer για τη νέα σεζόν.

Το trailer δείχνει τον Daniel LaRusso και τον Johnny Lawrence να συνεργάζονται για το τελευταίο τουρνουά καράτε All-Valley. Αλλά θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν εάν πρόκειται να νικήσουν το αντίπαλο τους που φαίνεται να έχει μερικά κόλπα στο μανίκι του. Το trailer υποδηλώνει επίσης ότι τα στοιχήματα είναι αρκετά υψηλά αυτή τη φορά.

Η τέταρτη σεζόν του Cobra Kai πιθανότατα θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια, όπως και στις τρεις προηγούμενες σεζόν, αλλά η Netflix δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η δημιουργία της πέμπτης σεζόν του Cobra Kai.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading