Cobra Kai: Ανανεώθηκε επίσημα και για 5η σεζόν

Λίγους μήνες πριν την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της σειράς φαινόμενο Cobra Kai του Netflix, η πλατφόρμα ψυχαγωγίας ανακοίνωσε ότι η επιτυχημένη σειρά πρόκειται να αποκτήσει και πέμπτη σεζόν.

Τα ευχάριστα νέα έρχονται ενόψει της πολυαναμενόμενης τέταρτης σεζόν του Cobra Kai, η οποία έρχεται στο Netflix αυτόν τον Δεκέμβριο, αν και δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη ακριβής ημερομηνία.

Η τρίτη σεζόν της σειράς τελείωσε με τον Johnny και τον Daniel να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιταχθούν στον βίαιο τρόπο διδασκαλίας του John Kreese. Στην τέταρτη σεζόν θα παρακολουθήσουμε το θρυλικό τουρνουά All Valley Karate με τους βασικούς πρωταγωνιστές, Johnny Lawrence και Daniel LaRusso να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποτρέψουν τον John Kreeze.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη της τέταρτης σεζόν όμως αποτελεί η εμφάνιση του Thomas Ian Griffith, ο οποίος επιστρέφει στο ρόλο του ως Terry Silver.

Ο Δεκέμβριος φαίνεται ότι επιφυλάσσει τις πρεμιέρες πολλών διαμαντιών του Netflix, καθώς εκτός από την επιτυχημένη σειρά Cobra Kai, αναμένεται επίσης η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς The Witcher.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading