Command & Conquer Remastered: Δείτε το πρώτο gameplay video από την ανανεωμένη έκδοση

Η EA εργάζεται επάνω στη remastered έκδοση του Command & Conquer, το θρυλικό real-time strategy που άφησε εποχή τη δεκαετία του ’90 και έπαιξε τεράστιο ρόλο στην εξάπλωση αυτού του είδους στον χώρο του gaming.

Η εταιρεία δημοσίευσε το πρώτο gameplay video από τη νέα έκδοση, το οποίο είναι μεν σύντομο, αλλά μας δίνει μια εικόνα για τη δουλειά που έχει γίνει στον εκμοντερνισμό του παιχνιδιού. Θα παρατηρήσετε ότι το video ξεκινά με τα original γραφικά και στην πορεία γίνεται η μετάβαση στη remastered έκδοση.

Στο επίσημο blog της εταιρείας, ο παραγωγός Jim Vessella αναφέρει ότι το Command & Conquer Remastered βασίζεται στο ίδιο διδιάστατο γραφικό πλαίσιο για να διατηρηθεί η αυθεντικότητα του παιχνιδιού. Ωστόσο, οι developers της Lemon Sky έχουν επανασχεδιάσει από την αρχή κάθε στοιχείο των γραφικών και του gameplay, από τα κλασικά units μέχρι τους χάρτες και τα animations. Να σημειωθεί ότι μέσα στο παιχνίδι θα υπάρχει διακόπτης για να επιστρέφεις στα original γραφικά σε πραγματικό χρόνο (και το αντίστροφο).

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του Command & Conquer Remastered.


[EA]

Loading