Cowboy Bebop: Το original anime έρχεται στο Netflix στις 21 Οκτωβρίου 2021

Η Netflix προχωρά με την προσθήκη της πρωτότυπης anime σειράς Cowboy Bebop στη βιβλιοθήκη της στις 21 Οκτωβρίου και έχετε στη διάθεση σας περίπου ένα μήνα μέχρι να κυκλοφορήσει η live-action σειρά στις 19 Νοεμβρίου.

Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία της σειράς, το Cowboy Bebop ακολουθεί μία ομάδα κυνηγών επικυρηγμένων που προσπαθούν μετά μανίας να ξεφύγουν από το παρελθόν τους, ενώ συγχρόνως κυνηγούν τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του διαστήματος. Βέβαια, μπορούν να σώσουν ακόμη και τον κόσμο με τη σωστή ανταμοιβή.

Βέβαια, η νέα live-action σειρά επαναπροσαρμόστηκε και επιχειρεί να συστήσει το Cowboy Bebop στο κοινό που δεν τη γνωρίζει. Δεν παύει ωστόσο να είναι πλήρως εμπνευσμένη από την πρωτότυπη σειρά που κυκλοφόρησε το 1988.

Η πρεμιέρα της νέας προσπάθειας για τη σειρά Cowboy Bebop θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου 2021 στο Netflix.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading