Crash Bandicoot 4: It's About Time, έρχεται σε PC στις 26 Μαρτίου 2021

Η Activision Blizzard προχώρησε στην κυκλοφορία της έκδοσης του Crash Bandicoot 4: It’s About Time για PlayStation 5, Xbox Series X/S και Nintendo Switch, με δωρεάν αναβάθμιση για όσους είχαν αγοράσει το παιχνίδι σε PS4 και Xbox One.

Η έκδοση των νέας γενιάς παιχνιδοκονσολών φέρνει native υποστήριξη για gameplay σε ανάλυση 4K/60fps (upscaled στο Series S) και ειδικά για το PS5 γίνεται εκμετάλλευση της τεχνολογίας απτικής ανάδρασης του τηλεχειριστηρίου DualSense.

Με αφορμή το λανσάρισμα, η εταιρεία αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας για Windows PC, η οποία δεν βρίσκεται πολύ μακριά. Συγκεκριμένα, από τις 26 Μαρτίου 2021 το Crash Bandicoot 4: It’s About Time θα είναι διαθέσιμο μέσα από το Battle.net launcher.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 25 Μαρτίου 2021 θα κυκλοφορήσει από την King το Crash Bandicoot: On the Run! για συσκευές Android και iOS.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading