Τέλος τα ψέμματα. Η πολυαναμενόμενη τριλογία Crash Bandicoot: N’Sane Trilogy θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 στις 30 Ιουνίου, όπως δήλωσε ο Dan Tanguay της δημιουργού Vicarious Visions, και οι φανατικοί φίλοι του μαρσιποφόρου ήρωα ετοιμάζονται να ξαναζήσουν τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Η τριλογία περιλαμβάνει τα Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back και Crash Bandicoot: Warped, για το οποία έχει γίνει ριζικός επανασχεδιασμός των γραφικών και του ήχου. Σύμφωνα με τον Dan Tanguay, η εταιρεία θεωρεί το παιχνίδι τίτλο πρώτης γραμμής (AAA) και έχει δώσει την ίδια προσοχή με τα σημερινά video games.

Εκτός από τα γραφικά και τον ήχο, οι δημιουργοί έχουν προσθέσει αρκετές νέες λειτουργίες που αφορούν το gameplay έτσι ώστε να αξίζει η αγορά του ακόμα και από αυτούς που είχαν γίνει αυθεντίες στις original εκδόσεις. Για παράδειγμα, οι παίκτες θα μπορούν να σώζουν το παιχνίδι οπουδήποτε και αν βρίσκονται, θα υπάρχουν checkpoints και σύστημα auto-save, ενώ τα time trials (να βγάλεις την πίστα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) θα ισχύουν και στα τρία επεισόδια.

[PlayStation]

 

Advertisements