Crysis Remastered: Κυκλοφορεί πρώτα για Nintendo Switch

Τον περασμένο Απρίλιο η Crytek είχε ανακοινώσει επίσημα ότι ετοιμάζει remastered έκδοση του Crysis για Windows PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch, με χρονοδιάγραμμα για το καλοκαίρι, ωστόσο, μετά από λίγες ημέρες αποφάσισε να πάει πιο πίσω το λανσάρισμα του. Αν και δεν το παραδέχτηκε ποτέ επίσημα, η εταιρεία πήρε την απόφαση της αναβολής αφότου έλαβε πολύ αρνητικές κριτικές από τους gamers που παρακολούθησαν το trailer.

Η αναβολή στην κυκλοφορία, πάντως, δεν αφορά την έκδοση του Crysis Remastered για το Nintendo Switch. Αυτή προχωρά κανονικά και θα είναι διαθέσιμη στις 23 Ιουλίου 2020 σε τιμή €29.99, με υποστήριξη για όλα τα modes της παιχνιδοκονσόλας (TV, tabletop, handheld) και λειτουργία gyro aiming για ευκολότερη στόχευση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για τις υπόλοιπες πλατφόρμες, ενώ ακόμα περιμένουμε το επίσημο gameplay trailer. Τουλάχιστον, όσοι επιθυμούν μπορούν να δουν μικρά κομμάτια από το gameplay στο Nintendo Switch μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Crytek.

Loading