Μετά τα Crysis 3, Ryse και Homefront 2, η Crytek θα προσφέρει μόνο free-to-play games!

Η Crytek μπορεί να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα gaming studios των τελευταίων ετών και υπεύθυνη για τη δημιουργία εξαιρετικών παιχνιδιών (όπως τα Crysis, Far Cry κλπ.), ωστόσο, ετοιμάζεται να αλλάξει ριζικά την πορεία της και να προσφέρει αποκλειστικά F2P (free-to-play) games.

Crytek

Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO, Cevat Yerli, στην ιστοσελίδα VideoGamer, μετά την ολοκλήρωση των τωρινών συμβολαίων της (π.χ. Crysis 3, Ryse, Homefront 2) όλα τα παιχνίδια της Crytek θα είναι δωρεάν μέσα από την browser-based πλατφόρμα cloud gaming GFACE.

"Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης μας με τη δημιουργία παιχνιδιών για κονσόλες, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το μέλλον είναι online και free-to-play. Μπορεί ακόμα να δημιουργούμε παραδοσιακά τα παιχνίδια, όμως, είμαστε σε φάση μετάβασης στην εποχή του free-to-play gaming. Επομένως, όλα τα νέα παιχνίδια, τα νέα projects, οι νέες πλατφόρμες και τεχνολογίες με τις οποίες ασχολούμαστε, είναι σχεδιασμένα για online και free-to-play gaming"

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρει η Crytek να δημιουργήσει ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι, όσο το Crysis 3, για web browsers και μάλιστα δωρεάν...

[via VideoGamer]

Advertisements

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Gaming and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Μετά τα Crysis 3, Ryse και Homefront 2, η Crytek θα προσφέρει μόνο free-to-play games!

  1. Pingback: Ubisoft: H πειρατεία στα παιχνίδια μας για PC αγγίζει το 95%