CyberGhost 7: Η πολυβραβευμένη υπηρεσία VPN σε τρομερή έκπτωση

Η CyberGhost είναι μια εταιρεία λογισμικού VPN που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να περιηγούνται στο Internet ανώνυμα χωρίς κανέναν περιορισμό. Η εταιρεία ιδρύθηκε στη Γερμανία και εκεί συνεχίζεται η ανάπτυξη του λογισμικού της, αλλά τα κεντρικά γραφεία της έχουν μεταφερθεί στο Βουκουρέστι, καθώς η Ρουμανία είναι μία από τις πιο ασφαλείς για τα προσωπικά δεδομένα χώρες. Για την ακρίβεια, το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ρουμανίας ήταν το πρώτο που αντιτέθηκε στην οδηγία για τη διατήρηση των δεδομένων που ψήφισε η ΕΕ το 2009, ενώ το 2014 έκρινε αντισυνταγματικό την περίφημη νομοθεσία για την παρακολούθηση των χρηστών.

Όλα τα παραπάνω είναι ιδανικά για να ευδοκιμήσει η πολιτική της CyberGhost που απαγορεύει αυστηρά την οποιαδήποτε διατήρηση δεδομένων χρηστών. Αυτή η πολιτική αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εταιρείας για την υλοποίηση της υπόσχεσης της σχετικά με την πλήρη ανωνυμία του χρήστη, καθώς δεν καταγράφει το ιστορικό πλοήγησης, τους προορισμούς, τις αναζητήσεις και φυσικά τα δεδομένα του. Γι’ αυτούς τους λόγους, περισσότεροι από 30 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως εμπιστεύονται την υπηρεσία CyberGhost VPN.

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε σε αυτήν την παρέα, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από την τρομερή έκπτωση της τάξεως του 77% από την κανονική τιμή για το CyberGhost 7!

CyberGhost 7 - καλύτερο, ταχύτερο, ευκολότερο

Με το λανσάρισμα της νέας, 7ης γενιάς του λογισμικού της, η CyberGhost βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να διευκολύνει σημαντικά τον χρήστη, έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται πλήρως την πανίσχυρη, πολύπλοκη και πολυεπίπεδη δομή του. Το CyberGhost 7 συνδυάζει ένα όμορφο και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον με κορυφαία τεχνολογία. Το αποτέλεσμα είναι μια απλή και ευκολοκατανόητη εφαρμογή χωρίς συμβιβασμούς για την παροχή απαράμιλλης online ιδιωτικότητας και ανωνυμίας.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συστήματα: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Amazon Fire TV, Amazon Fire TV Stick κ.ά. Είτε χρησιμοποιείς υπολογιστή, είτε smartphone, είτε τηλεόραση, είτε άλλη συσκευή, το CyberGhost VPN σε καλύπτει πλήρως. Με μειωμένη κατά 77% την τιμή του, είναι μια πραγματική ευκαιρία.

cyberghost-vpn.jpg
cyberghost-vpn-2.jpg

Περιήγηση απ’ όλο τον κόσμο με ένα κλικ

Ένα απλό κλικ ή άγγιγμα στο power button ξεδιπλώνει άμεσα την πλήρη δύναμη του CyberGhost VPN. Ό,τι πιο εύκολο μπορείς να περιμένεις και γίνεται ακόμα καλύτερο στην πορεία. Οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες VPN προσπαθούν να εντοπίσουν τον ταχύτερο server, κάτι που πολλές φορές οδηγεί σε καθυστερήσεις και σφάλματα. Ξεχάστε το αυτό με το CyberGhost. Η εφαρμογή διαθέτει ενσωματωμένη επιλογή για να συνδέεται αυτόματα στον ταχύτερο server ανάλογα με την τοποθεσία όπου βρίσκεσαι τη δεδομένη στιγμή.

cyberghost-vpn-5.jpg

Οι υπόλοιπες λειτουργίες του CyberGhost 7 βρίσκονται μερικά κλικς μακριά. Τα κίτρινα βελάκια στην κάτω αριστερή γωνία ανοίγουν το μενού του CyberGhost στην αναλυτική μορφή του. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να παρακολουθήσετε την αμερικανική έκδοση του Netflix. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε την καρτέλα με τους ειδικούς servers για υπηρεσίες streaming και να επιλέξετε σύνδεση σε έναν που θα βρίσκεται στις ΗΠΑ και είναι βελτιστοποιημένος για το Netflix. Τόσο απλά.

cyberghost-vpn-1.jpg

Στο CyberGhost VPN θα βρείτε περισσότερους από 5600 servers σε περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως. Όλοι είναι ειδικά βελτιστοποιημένοι είτε για υπηρεσίες streaming (Netflix, BBC, Sky, Hulu, YouTube, Fox, CBS κλπ.), είτε για μέγιστη ιδιωτικότητα, είτε για απεριόριστο και εντελώς ανώνυμο torrenting.

cyberghost-vpn-3.jpg

Διαμόρφωση του CyberGhost με έξτρα επίπεδα ιδιωτικότητας

Το CyberGhost προσφέρει πολλά περισσότερα από μια μεγάλη ποικιλία σε servers. Θα βρείτε πολλές προηγμένες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε κατάλληλα την υπηρεσία ανάλογα με τις online συνήθειες και ανάγκες σας.

Εάν έχετε βαρεθεί τις ενοχλητικές διαφημίσεις, τα banners και τα popups που πετάγονται τη χειρότερη δυνατή στιγμή, τότε μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Block Ads. Εάν, πάλι, το πρόγραμμα data που έχετε σε κάποιον πάροχο τηλεπικοινωνιών είναι μικρό, τότε μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία συμπίεσης των δεδομένων έτσι ώστε να καταναλώνετε μικρότερη ποσότητα, χωρίς σοβαρές απώλειες στην ποιότητα. Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία είναι αυτή του μπλοκαρίσματος κακόβουλων ιστοσελίδων, το μπλοκάρισμα των trackers που παρακολουθούν και αποθηκεύουν τη δραστηριότητα σας στο Internet, αλλά και η δυνατότητα επιβολής του πρωτοκόλλου HTTPS για να περιηγείστε στην πιο ασφαλή έκδοση της εκάστοτε ιστοσελίδας.

Διαμόρφωση του CyberGhost με βάση τις δικές σας ανάγκες

Πατώντας στην καρτέλα Smart Rules από το μενού, μπορείτε να προδηλώσετε συγκεκριμένες ενέργειες και να προσωποποιήσετε την εμπειρία χρήσης του λογισμικού. Για παράδειγμα, μπορείτε να εξαιρέσετε συγκεκριμένες ιστοσελίδες από την υπηρεσία VPN (επιλογή Exceptions), έτσι ώστε να τις επισκέπτεστε από την κανονική τοποθεσία σας. Υπάρχουν γενικότερα πολλές επιλογές για τη διαμόρφωση της εφαρμογής και είναι τόσο εύκολη η διαχείριση τους που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλάβετε πως λειτουργούν και τι κάνουν.

cyberghost-vpn-4.jpg

Ταχύτητα

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των υπηρεσιών VPN είναι η πτώση στην ταχύτητα. Με μια απλή αναζήτηση του όρου VPN στο Google Search θα διαπιστώσετε ότι πολύς κόσμος διαμαρτύρεται για τη μείωση στην ταχύτητα περιήγησης. Στην περίπτωση του CyberGhost 7 τα πράγματα είναι σαφέστατα πολύ καλύτερα από άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. Με ένα απλό τεστ ταχύτητας θα δείτε ότι η μείωση στην ταχύτητα download είναι της τάξεως του 32%, αλλά δεν υπάρχει καμία επίπτωση στην ταχύτητα upload και στο ping (επικοινωνία με τον server).

Νικητής του βραβείου Best Value VPN για το 2019

Δεν χώρα καμία αμφιβολία για την ποιότητα του CyberGhost VPN. Δεν θα μπορούσαμε να ζητάμε περισσότερα από μια υπηρεσία VPN. Με τόσες πολλές λειτουργίες υψηλής ποιότητας είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί το BestVPN.com απένειμε βραβείο Best Value VPN 2019 στο CyberGhost 7. Παράλληλα, το CyberGhost αναδείχτηκε 2ο στις κατηγορίες Overall και Speed.

Να σημειώσουμε ότι η CyberGhost επιστρέφει πίσω τα χρήματα στους χρήστες που μετάνιωσαν ή δεν έμειναν ευχαριστημένοι, αρκεί να το δηλώσουν μέσα στις πρώτες 45 ημέρες από την αγορά του προϊόντος. Είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια εγγύηση στην αγορά για τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Προτείνουμε το CyberGhost 7 ανεπιφύλακτα ως μια εύκολη και γρήγορη λύση, ειδικά αυτήν την περίοδο όπου το βρίσκουμε σε τιμή μόλις €33 για άδεια χρήσης ενός χρόνου!

Loading