The Mandalorian, επιστροφή Ewan McGregor ως Obi-Wan και όλα τα νέα για το Star Wars από το D23

Η πρώτη ημέρα του D23 της Disney έκρυβε αρκετές σημαντικές ανακοινώσεις για τον κόσμο του Star Wars, από νέα trailers μέχρι αποκαλύψεις για νέες παραγωγές που φυσικά θα προβληθούν αποκλειστικά από την υπηρεσία Disney+.

Star Wars: The Clone Wars

Ξεκινώντας από το Star Wars: The Clone Wars, η animated σειρά επιστρέφει το Φεβρουάριο του 2020 για την έβδομη και τελευταία σεζόν της, όπου φτάνουμε στο τέλος του ταξιδικού της Ahsoka και στα γεγονότα που θα οδηγήσουν στο Revenge of the Sith. Στη σειρά εμφανίζονται οι Anakin, Obi-Wan και Padmé.

Cassian Andor

Μέσα στο 2020 θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα μιας live-action σειράς βασισμένη στον χαρακτήρα του Cassian Andor, τον οποίο ενσάρκωσε ο Diego Luna (Narcos Mexico) στο Rogue One: A Star Wars Story. Έγινε γνωστό ότι θα επιστρέψουν στους ρόλους τους τόσο ο Diego Luna, όσο και ο Alan Tudyk, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό το υπόλοιπο cast.

The Mandalorian

Η D23 ήταν η κατάλληλη περίσταση για να δούμε ένα νέο trailer για την πρώτη live-action σειρά του κόσμου του Star Wars. Το The Mandalorian θα είναι από τα βαριά χαρτιά της πρεμιέρας του Disney+ στις 12 Νοεμβρίου και πρωταγωνιστούν σημαντικά ονόματα όπως οι Pedro Pascal (GoT, Narcos) και Giancarlo Esposito (Breaking Bad), ενώ θα συμμετέχει και η Ming-Na Wen χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν θα τη δούμε στην πρώτη σεζόν ή αν θα μπει στην ιστορία στη δεύτερη.

Obi-Wan Kenobi

Τέλος, η πιο εντυπωσιακή στιγμή ήταν όταν η Kathleen Kennedy εμφάνισε στη σκηνή τον Ewan McGregor για να ανακοινώσει την επιστροφή του στον ρόλο του Obi-Wan Kenobi για μια νέα παραγωγή που θα δούμε στο Disney+. Επιβεβαίωσαν ότι έχει ολοκληρωθεί η συγγραφή του σεναρίου και ότι η υπόθεση λαμβάνει χώρα 8 χρόνια αφότου άφησε τον Luke Skywalker στον Tatooine.

Loading