Datally: Η δωρεάν εφαρμογή εξοικονόμησης δεδομένων αναβαθμίζεται με δύο χρήσιμες λειτουργίες

Νέα αναβάθμιση για την εξαιρετική εφαρμογή Datally της Google, η οποία προορίζεται για να βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομούν και να διαχειρίζονται καλύτερα τα δεδομένα του προγράμματος τους.

Με τη σημερινή αναβάθμιση της εφαρμογής προστίθενται δύο νέες λειτουργίες, οι Emergency και Bedtime. Αμφότερες πράττουν ό,τι ακριβώς υποδηλώνει η ονομασία τους.

Το Emergency mode επιτρέπει στον χρήστη να δηλώσει πόσα MB του προγράμματος του θέλει να παραμένουν "κάβα" για ώρα ανάγκης. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε 500MB στο πρόγραμμα σας και να δηλώσετε ότι τα 50MB θα είναι διαθέσιμα μόνο σε ώρα ανάγκης. Εάν φτάσετε σε εκείνο το όριο, τότε το Datally θα αποκόψει αυτόματα οποιαδήποτε κατανάλωση δεδομένων από τις εφαρμογές της συσκευής σας μέχρι να δώσετε εσείς την έγκριση σας.

Το Bedtime mode θα μπλοκάρει οποιαδήποτε κατανάλωση δεδομένων μπορεί να γίνεται από τις εφαρμογές όταν πέφτετε για ύπνο. Όπως είναι λογικό, θα πρέπει εσείς να ορίσετε τις ώρες ύπνου για να τίθεται σε εφαρμογή η συγκεκριμένη λειτουργία.

Datally – [Google Play Link]

[Google]

Loading