Death Stranding 2: Ανακοινώθηκε επίσημα, δείτε το πρώτο trailer

Πληθώρα ανακοινώσεων και αποκαλύψεων στην εκδήλωση The Game Awards 2022 που διεξήχθη τα ξημερώματα και μία από αυτές που ξεχώρισαν ήταν σαφέστατα το Death Stranding 2 της Kojima Productions, το sequel του εξαιρετικού παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει σε άγνωστη για την ώρα ημερομηνία αποκλειστικά για το PlayStation 5, ενώ αργότερα θα κάνει την εμφάνιση του και στα Windows PCs.

Σε αυτό το πρώτο σύντομο trailer βλέπουμε την Fragile (Lea Seydoux) να κρατά ένα βρέφος και γρήγορα το σκηνικό την μεταφέρει σε ένα απομονωμένο μέρος να τρέχει κυνηγημένη. Συνεχίζουμε με ορισμένες παράξενες εικόνες και τον Sam Porter Bridges (Norman Reedus) να μπαίνει στο σκηνικό. Αμφότεροι οι χαρακτήρες μοιάζουν αρκετά διαφορετικοί σε σύγκριση με ό,τι είχαμε δει στο πρώτο Death Stranding (π.χ. ο Sam έχει πλέον μακριά γκρίζα μαλλιά).

Μετά την προβολή του trailer πήρε τον λόγο ο Hideo Kojima για να αποκαλύψει πως η υπόθεση του Death Stranding 2 ξεκίνησε να γράφεται αμέσως μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι, αλλά το project μπήκε στον πάγο λόγω της πανδημίας και αναγκάστηκε να ξαναγράψει την ιστορία από την αρχή. Κατά την προσφιλή τακτική του, ο Kojima δεν ανέφερε τίποτα για την τροπή που θα πάρει η ιστορία και απλά παρακίνησε το κοινό να αναζητήσει στοιχεία σε αυτό το πρώτο trailer.

Loading