Death Stranding: Ο Hideo Kojima εξηγεί την υπόθεση του παιχνιδιού

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο gameplay video για το επερχόμενο Death Stranding του Hideo Kojima, καθώς και ένα briefing video που ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση του αν μη τι άλλο αρκετά περίεργου παιχνιδιού.

Death Stranding - Υπόθεση

Η υπόθεση του Death Stranding αφορά την επανένωση ενός κόσμου που έχει χωριστεί στα δύο. Το ένα μέρος είναι η πλευρά των ζωντανών και το δεύτερο μια παραλία όπου βρίσκονται απομονωνμένοι οι νεκροί. 'Ενα μυστήριο μαύρο κύμα καλύπτει σταδιακά τον κόσμο των ζωντανών, φέρνοντας μαζί του τρομακτικές συνέπειες και προσδίδωντας σε ορισμένους ανθρώπους περίεργες δυνάμεις. Επομένως, έχουμε να κάνουμε με έναν διασπασμένο κόσμο όπου οι άνθρωποι βρίσκονται διασκορπισμένοι οπουδήποτε.

Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο του Sam Porter Bridges με σκοπό να επανενώσουν την Αμερική, ξεκινώντας μια περιπέτεια από την Ανατολική προς τη Δυτική όχθη, δημιουργώντας δεσμούς ανάμεσα στις ανεξαρτητοποιημένες πόλεις. Μία από αυτές τις πόλεις είναι η Edge Knot City, όπου διαφεντεύουν οι Homodaemons, μια ομάδα τρομοκρατών που έχει ως επικεφαλής της τον Man in the Golden Mask. Υπάρχουν, βέβαια, και άλλες τέτοιες επικίνδυνες ομάδες τρομοκρατών και ανταρτών σε όλη την επικράτεια.

Ακόμη, μία από τις πιο σημαντικές αποστολές είναι αυτή της διάσωσης της Amelie, της κόρης της προέδρου της UCA (United Cities of America), η οποία έχει σκοπό να ηγηθεί της επανασύστασης του κράτους συνεχίζοντας το έργο της μητέρας της. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι την κυνηγούν οι Homodaemons και ότι βρίσκεται στην παραλία των νεκρών...

Πότε κυκλοφορεί το Death Stranding

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019 αποκλειστικά για το PlayStation 4.

Loading