Death Stranding: Χορταστικό gameplay video με πολλές νέες πληροφορίες για το παιχνίδι

Έχουμε δει πλέον αρκετό υλικό για το Death Stranding του Hideo Kojima, αλλά είναι γεγονός ότι ούτε εμείς, ούτε καν ο ίδιος ο θρυλικός δημιουργός δεν έχουμε καταλάβει ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Παρόλα αυτά, δεν χάνουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το νέο gameplay video που δημοσιεύθηκε με αφορμή το Tokyo Games Show 2019 (TGS 2019) για να πάρουμε μια χορταστική εικόνα από το παιχνίδι. Βραδάκι είναι, ανοίξτε μια μπύρα, πατήστε το play και απολαύστε σχεδόν 50 λεπτά gameplay!

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στοιχεία adventure και RPG, το μενού με τις οδηγίες, το inventory στο σακίδιο του πρωταγωνιστή Sam Bridges και τη δυνατότητα να φτιάχνεις τον εξοπλισμό σου. Θα διαπιστώσετε ότι όλες οι αποφάσεις που παίρνεις και οι κινήσεις που κάνεις παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Στον κόσμο του Death Stranding υπάρχει πολύ υλικό που μπορείς να εκμεταλλευτείς και αρκετό βάρος πέφτει στην φροντίδα του μωρού - ανιχνευτή που κουβαλάς μαζί σου. Ιπτάμενα hoverboards, συσκευές τηλεμεταφοράς, custom διαδρομές, ολογράμματα και φυσικά έντονες μάχες (αν δεν θες να τις αποφύγεις), φαίνεται ότι θα "χτίσουν" ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Ας ελπίσουμε ότι όλη αυτή η προσμονή και οι μεγάλες προσδοκίες της gaming κοινότητας θα δικαιωθούν...

Το Death Stranding χαρακτηρίζεται ως ένα νέου τύπου action game, όπου ο στόχος σου είναι να συνενώσεις τις απομονωμένες πόλεις μιας κατακερματισμένης κοινωνίας. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει γίνει έτσι ώστε όλα τα στοιχεία (υπόθεση και gameplay) να συνδέονται μεταξύ τους. Αναλαμβάνεις τον ρόλο του Sam Porter Bridges και προσπαθείς να ενώσεις τα “κομμάτια” δημιουργώντας νέους δεσμούς ή “Strands” με άλλους παίκτες απ’ όλο τον κόσμο.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4 στις 8 Νοεμβρίου 2019.



Loading