Death Stranding: Στις 2 Ιουνίου 2020 κυκλοφορεί η έκδοση για Windows PC!

Η Kojima Productions είχε προαναγγείλει την κυκλοφορία του εξαιρετικού Death Stranding για Windows PC από τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά τώρα μαθαίνουμε και την οριστική ημερομηνία. Οι PC gamers θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το παιχνίδι από τις 2 Ιουνίου 2020 μέσα από τα καταστήματα Steam και Epic Games Store.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον, επίσης, το γεγονός ότι το Death Stranding για Windows PC θα περιλαμβάνει ορισμένα έξτρα στοιχεία από τον κόσμο του Half-Life της Valve, τα οποία θα είναι διαθέσιμα και για όσους αγοράσουν το παιχνίδι από το ανταγωνιστικό κατάστημα της Epic Games. Ακόμη, θα υποστηρίζεται υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης των καρέ, οθόνες ultrawide, ενώ θα συμπεριληφθεί και νέο Photo Mode.

Υπόθεση

Ο Sam Bridges πρέπει να αντιμετωπίσει έναν κόσμο που μεταλλάσσεται ριζικά από το «Death Stranding». Κρατώντας τα απομεινάρια και το μέλλον της ανθρωπότητας στα χέρια του, ξεκινά ένα ταξίδι για να επανασυνδέσει σιγά-σιγά τον κατεστραμμένο κόσμο.
Με απόκοσμα πλάσματα να στοιχειώνουν τη γη και την ανθρωπότητα στα πρόθυρα της μαζικής εξαφάνισης, μόνο το ταξίδι του Sam μέσα στην ρημαγμένη ήπειρο μπορεί να σώσει το ανθρώπινο είδος από τον επικείμενο αφανισμό.
Ποιο είναι το μυστήριο του Death Stranding; Τι θα ανακαλύψει ο Sam στην πορεία του ταξιδιού του; Οι απαντήσεις αυτές και πολλά ακόμα, κρύβονται σε μια πρωτοφανής, συναρπαστική gameplay εμπειρία, με πρωταγωνιστές τους Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, και Lindsay Wagner.

Όσοι δεν κρατιέστε, μπορείτε να προπαραγγείλετε το Death Stranding από τα παρακάτω links.

Death Stranding PC edition - [Steam Link]

Death Stranding PC edition - [Epic Games Store Link]

Loading