Δείτε το clamshell αναδιπλούμενο smartphone της Samsung σε πραγματικές φωτογραφίες

Μπορεί να παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του υψηλόβαθμου στελέχους της Samsung σχετικά με τις πωλήσεις του Galaxy Fold, το οποίο παρεμπιπτόντως πωλείται επίσημα πλέον και στη χώρα μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία δεν συνεχίζει πυρετωδώς την ανάπτυξη της δεύτερης γενιάς του αναδιπλούμενου smartphone.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι εάν οι φωτογραφίες που ήρθαν πριν από λίγη ώρα στη δημοσιότητα αντιπροσωπεύουν το Galaxy Fold 2 ή αν πρόκειται για μια νέα σειρά με clamshell σχεδιασμό που θυμίζει περισσότερο το νέο αναδιπλούμενο Motorola RAZR. Όπως και να ‘χει, από τις φωτογραφίες μπορούμε να βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα.

Καταρχάς, ο μηχανισμός του μεντεσέ που ανοιγοκλείνει την εύκαμπτη εσωτερική οθόνη μοιάζει να είναι ο ίδιος με αυτόν του Galaxy Fold και διακρίνονται τα κενά μεταξύ των δύο “μισών” της οθόνης. Δεύτερον, η εξωτερική οθόνη είναι εμφανώς μικρότερη σε μέγεθος, ενώ τα bezels της εσωτερικής οθόνης είναι πολύ μεγαλύτερα. Η τρίτη παρατήρηση έχει να κάνει με τις κάμερες, μιας και έχουν τοποθετηθεί δύο αισθητήρες στο πίσω μέρος (πιθανή διάταξη 108MP + 5x telephoto).

Εάν είναι όντως αληθινές οι φωτογραφίες, τότε το νέο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung θα είναι αρκετά πιο υποδεέστερο σε τεχνικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με την πρώτη γενιά και ίσως αυτός να είναι ο μοναδικός τρόπος, για την ώρα, ώστε να μειωθεί η τιμή του στο μισό από την πρώτη γενιά. 

[via]

Photo Gallery

Loading