Ήταν αναμενόμενο ότι η Bungie θα αποκαλύψει στοιχεία για το Destiny 2 στην E3 2017 και η εταιρεία μας δικαίωσε ανακοινώνοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας της έκδοσης για Windows PC, αλλά και το αποκλειστικό υλικό που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι gamers στο PS4.

Όπως αναφέρει η Sony στο επίσημο blog της, στην έκδοση του Destiny 2 για PS4 θα είναι διαθέσιμος ένας επιπλέον multiplayer χάρτης, ειδικά gear sets, ένα αποκλειστικό όπλο, ένα γαλανόλευκο σκάφος και ένα συνεργατικό Strike mode για τρία άτομα. Σε ό,τι αφορά την έκδοση για Windows PC, αυτή θα καθυστερήσει περισσότερο από 2 μήνες σε σύγκριση με τις παιχνιδοκονσόλες, με την εταιρεία να δικαιολογεί την απόφαση της αναφέροντας ότι θέλει να είναι σίγουρη για την ποιότητα (4K ανάλυση).

Επιπλέον, ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες για τις beta δοκιμές. Όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα μπορούν να δοκιμάσουν την beta έκδοση στις 18 Ιουνίου σε PS4 και στις 19 Ιουλίου σε Xbox One. Στις 12 Ιουλίου θα ανοίξει η beta για όλους και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Ιουλίου.

“Η Ανθρωπότητα έχασε και την τελευταία ασφαλή πόλη από την επίθεση του Ghaul, τον ηγέτη της Red Legion. Ο Ghaul κατέστρεψε τους Guardians της πόλης και εξανάγκασε όσους επέζησαν να τραπούν σε φυγή. Θα περιπλανηθείτε σε μυστηριώδεις, ανεξερεύνητους κόσμους του ηλιακού συστήματος και θα ανακαλύψετε νέα όπλα με καταστροφικές δυνατότητες. Για να νικήσετε τη Red Legion και να ξεμπροστιάσετε τον Ghaul, θα χρειαστεί να ενωθείτε, να στηρίξετε ο ένας τον άλλο και να πολεμήσετε για να κερδίσετε πίσω το σπίτι σας”

Το Destiny 2 θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2017 για Xbox One, PS4 και στις 24 Οκτωβρίου για Windows PC.

Advertisements