Η Bungie κράτησε την υπόσχεση της και δημοσίευσε εχθές το βράδυ το πρώτο gameplay video του Destiny 2, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για τον κόσμο του παιχνιδιού και τόνισε ότι η έκδοση για Windows PC θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη μέσα από την πλατφόρμα Battle.net της Blizzard!

Στο Destiny 2 οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τέσσερις νέες τοποθεσίες, τη Γη, τον Τιτάνα, τον Νέσσο και την Ιώ και η μετάβαση από τον ένα πλανήτη/δορυφόρο στον άλλο θα γίνεται χωρίς να χρειάζεται να τεθούν σε τροχιά, φέρνοντας έτσι ακόμη πιο πολύ στο επίκεντρο της μάχες. Οι δημιουργοί δηλώνουν, μάλιστα, ότι ο κόσμος που έχτισαν έχει πλέον διπλάσιο μέγεθος σε σύγκριση με το πρώτο Destiny.

 

 

“Η Ανθρωπότητα έχασε και την τελευταία ασφαλή πόλη από την επίθεση του Ghaul, τον ηγέτη της Red Legion. Ο Ghaul κατέστρεψε τους Guardians της πόλης και εξανάγκασε όσους επέζησαν να τραπούν σε φυγή. Θα περιπλανηθείτε σε μυστηριώδεις, ανεξερεύνητους κόσμους του ηλιακού συστήματος και θα ανακαλύψετε νέα όπλα με καταστροφικές δυνατότητες. Για να νικήσετε τη Red Legion και να ξεμπροστιάσετε τον Ghaul, θα χρειαστεί να ενωθείτε, να στηρίξετε ο ένας τον άλλο και να πολεμήσετε για να κερδίσετε πίσω το σπίτι σας”

Το Destiny 2 θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 για Xbox One, PS4 και Windows PC.

Advertisements